Aidon nuken hoito

Seksinuken hoito ja käyttöohjeet. Aito seksinukke on herkkä ja sitä tulee hoitaa huolellisesti. Oikein käytettynä ja hoidettuna realistiset nuket kestävät säännöllistä käyttöä jopa vuosia. Huonosti hoidettuna tai väärin käytettynä iho voi vahingoittua nopeasti tai nukke voi muuttua epähygieniseksi tai sen tukiranka voi vahingoittua. On tärkeää, että huolehdit nukeasta oikealla tavalla.

Käytä aina vesipohjaista liukastetta

Käytä aina vesipohjaista liukastetta, kun käytät nuken seksuaalisesti vagina, anus tai suuaukkoja estääksesi aidon seksinuken herkän DollAce ihon vahingoittumista. Älä käytä nuken kanssa erikoisliukuvoiteita, kuten silikonipohjaisia valmisteita tms., sillä ne saattavat vahingoittaa ihoa.

Mansikkamato seksikauppa myy edullisesti vesipohjaiset liukuvoiteet, jotka sopivat erinomaisesti käytettäväksi nukkejen kanssa.

Nuken oikea säilytysasento on jäsenet suorana

On tärkeää, että säilytät nuken oikeassa asennossa. Nukke tulisi säilyttää ns. stressittömässä asennossa, eli kädet alhaalla sivuilla ja jalat suorina ja vierekkäin. Eli nukke tulisi säilyttää suorana. Tämä johtuu siitä, että, kun jäsenet on taivutettu, ihoon kohdistuu nivelien kohdalla paine ja jos nukke on pitkään jäsenet taivutettuina, iho saattaa vahingoittu nivelten kohdalta.

Seksinuken ihon puhdistus tapahtuu vedellä

Nuken ihon voi puhdistaa vedellä ja varovasti pyyhkimällä. Älä käytä pyyhkimiseen karkeita pesusieniä tms., jotka voivat raapia ihoa. Kuivaa nukke aina huolellisesti. Pinta on hyvä käsitellä silloin tällöin talkilla ja harjalla puhdistuksen ja kuivauksen jälkeen, jotta nukke on taas samettisen sileä.

Varo ihon värjäytymistä

Varo, ettet aseta seksinukkeasi mustetta sisältävien esineiden, kuten sanomalehtien, aikakauslehtien, tummien materiaalien tai öljyliukoisia pigmenttejä sisältävien nahkamateriaalien kanssa kosketuksiin. Älä myöskään pue nuken päälle asuja, joista voi irrota väriä.

Suojaa nukke auringonvalolta ja kuivattavilta materiaaleilta

Älä altista seksinukkeasi suoralle auringonvalolle.
Nuken iho sisältää öljyä, mikä tekee siitä kimmoisan. Tämän takia on tärkeää, ettei nukkea säilytetä sellaisten huokoisten materiaalien kanssa kosketuksissa, jotka voivat imeä öljyn. Tämä voi aiheuttaa nuken kuivumisen” ja herkän ihon halkailua.

Tukiranka

Seksinukessasi on metallirunko, jossa on useita kiinteitä ja liikkuvia niveliä, joiden avulla hänet voi helposti asettaa erilaisiin luonnollisiin asentoihin.

Ole varovainen, kun kuljetat nukkeasi. Metallirunkonsa vuoksi hän voi olla melko painava koostaan ​​riippuen. Vältä nukkesi pudottamista, sillä se voi vahingoittaa tukirankaa.

Nuken nivelet kestävät oman painon. Nukke on kuitenkin hyvä asettaa aina mahdollisimman tukevasti ja siten, ette koko paino kohdistu yhdelle nivelelle. Nukkea voi tukea eri asennoissa esim. käyttämällä tyynyjä ja huonekaluja yms.

Nuken peseminen

Mikäli nukke on ahkerassa käytössä, seksinukkesi vartalo tulee puhdistaa perusteellisesti 30 päivän välein kylvyssä tai suihkussa miedolla antimikrobisella saippualla. Tällä tavoin hän säilyy hygienisenä.

On hienoa istua nukkesi kanssa kylpyyn tai mennä hänen kanssaan suihkuun, mutta älä anna hänen päänsä tai kaulansa upota veteen.

Pese seksinukkesi kasvot pyyhkimällä niitä varovasti kostealla liinalla.
Käytä pehmeää imukykyistä pyyhettä ja taputtele seksinukke varovasti kuivaksi puhdistuksen jälkeen.
Kuivaa perusteellisesti. Levitä kevyesti talkkia, jotta iho pysyy pehmeänä ja samettisena. Huom! Älä koskaan käytä hiustenkuivaajaa tai muuta lämmönlähdettä nukkesi kuivaamiseen, sillä lämpö voi vahingoittaa nuken herkkää ihoa pysyvästi.

Vaginan, anaalin ja suun puhdistaminen

Nuken emättimen, peräaukon ja suun alueet tulee puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen bakteerien kasvun välttämiseksi. Huuhtele kanava miedolla antibakteerisella saippuavedellä, kunnes se on täysin puhdas ja kaikki saippua on poistettu. Kuivaa kanava perusteellisesti. Kanavat on hyvä käsitellä talkilla aika ajoin, jotta ne pysyvät kimmoisina.

Nuken vaatteet

Varmista, että käytät nukella voin sellaisia asuja, joista ei lähde väriä. On syytä olla erityisen varovainen voimakasväristen asujen kanssa. Ne voivat aiheuttaa värimuutoksia nukkeesi ja niitä voi olla vaikeaa tai jopa mahdotonta poistaa. Mikäli vaatteesta jää värijälkiä, voit koittaa poistaa niitä pyyhkimällä saippuavedellä. Tahrat tulisi poistaa heti niiden synnyttyä. Vaaleat vaatteet ovat turvallisin valinta!

Perukin hoito

Puhdista nuken hiukset poistamalla peruukki hänen päästään ja puhdistamalla peruukki miedolla shampoolla ja hoitoaineella. Anna peruukin kuivua luonnollisesti ja kampaa peruukki sitten varovasti.

Käytä nukkea vastuullisesti

Vältä jakamasta seksinukkeasi kenenkään muun kanssa.
Puhdista seksinukkesi emättimen, peräaukon ja suun kanavat siihen tarkoitetulla puhdistusaineella ja kuivaa ne huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen estääksesi bakteerien kasvun.
Suosittelemme kondomin käyttöä puhdistuksen helpottamiseksi.
Käytä vesipohjaista liukastetta, kun harrastat seksiä nuken kanssa.